elen

 

Από το 1977 στον τομέα
της Εμπορίας Γεωργικών
Μηχανημάτων

 x 

NITRO R [90-100-110-120]Το NITRO R ενσαρκώνει τη φινέτσα της Lamborghini, συνδυάζοντας  την εξαιρετική απόδοση, την απαράμιλλη σχεδίαση και την αξιοσημείωτη ευελιξία, καθιστώντας το την καλύτερη οικονομικά επιλογή.  Διατίθεται σε δύο εκδόσεις (GS και LS), με ευρεία γκάμα κινητήρων, εξοπλισμού και  τη δυνατότητα εξατομικευμένων επιλογών, προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή, από το όργωμα και τη σπορά έως και τη διαχείριση εργασιών με τη χρήση φορτωτή.

 

NITRO R [90-100-110-120] NITRO R [90-100-110-120] NITRO R [90-100-110-120] NITRO R [90-100-110-120]
NITRO R [90-100-110-120] NITRO R [90-100-110-120] NITRO R [90-100-110-120] NITRO R [90-100-110-120]


Σχεδίαση
Το NITRO R αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό της σχεδίασης και της λειτουργικότητας , εκφράζει  το χαρακτήρα και το πάθος της μάρκας του μαινόμενου ταύρου αποτυπώνοντας στο έπακρο την  αδιαμφισβήτητη νότα κομψότητας  που θέλησε να προσδώσει ο Giugiaro, με τις σφιχτές και τολμηρές γραμμές  στο διακριτικά λευκό χρώμα. Το κεκλιμένο καπό, το σήμα στη γρίλια της εισαγωγής αέρα, η διάταξη των 6 προβολέων, τα άλλα 12 φώτα στην οροφή της καμπίνας  και η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, συμβάλλουν στο να αποκτήσει το Nitro R ένα δυνατό, σπορ χαρακτήρα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλο τρακτέρ σήμερα.

Κινητήρας
Ο 4-κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος  Deutz Common Rail κινητήρας  με την ηλεκτρονική διαχείριση αποδίδει εντυπωσιακά, με σταθερή απόδοση, ακόμη και στις πιο δύσκολες εργασίες . Με κυβισμό 3,620 cc, ο κινητήρας  παράγει μέγιστη ροπή από 358 Nm έως 460 Nm (ανάλογα το μοντέλο) στις 1.600 σ.α.λ. με εξαιρετική οικονομία καυσίμων. Το σύστημα επανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR), λειτουργεί συνεργικά με τον καταλυτικό μετατροπέαDOC για την ελαχιστοποίηση των εκπομπών αερίων. Η μοναδική γεωμετρία των καλυμμάτων των ψυγείων διατηρεί τη θερμοκρασία του κινητήρα στις βέλτιστες τιμές για μέγιστη απόδοση. Και με την δεξαμενή καυσίμου των 145 λίτρων, το NITRO R διαθέτει επίσης εντυπωσιακή αυτονομία.


Μετάδοση
Με την ύπαρξη του HI – Lo στο κιβώτιο ταχυτήτων, το NITRO R γίνεται εξαιρετικά αποτελεσματικό για οποιαδήποτε χρήση στο χωράφι, μέσα στην  αγροτική εκμετάλλευση ή στο δρόμο. Το σύστημα ελέγχου της ταχύτητας, εξασφαλίζει ότι θα χρησιμοποιείτε πάντα την ιδανική σχέση για την εργασία που εκτελείτε. Όλες οι παραλλαγές μετάδοσης είναι επίσης διαθέσιμες  με υπεραργό. Το  PTO με τον ηλεκτροϋδραυλικό πολύδισκο συμπλέκτη επιτρέπει τη χρήση όλης της δύναμης που έχει να προσφέρει ο κινητήρας κάθε στιγμή. Με μια ολοκληρωμένη επιλογή των ταχυτήτων μετάδοσης κίνησης (540 - 540 ECO και 1,000 - 1,000 ECO) , οι εν λόγω ελκυστήρες μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε δύσκολη εργασία που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Η λειτουργία του αυτόματου  PTO επιτρέπει στον οδηγό να προγραμματίζει την εμπλοκή και την απεμπλοκή του PTO συναρτήσει της θέσης της ανάρτησης των τριών σημείων.


Υδραυλικό Σύστημα
Η αντλία των 55 l/min του υδραυλικού συστήματος εξασφαλίζει την άμεση απόκριση για την εκτέλεση και των πιο απαιτητικών εργασιών με τη χρήση παρελκόμενων. Αυτό το σύστημα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις , ακόμη και σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλή παροχή λαδιού. Το σύστημα είναι διαθέσιμο με 4-6 ή 8 παροχές υδραυλικού, εκ των οποίων οι 2 με ηλεκτροϋδραυλικό έλεγχο. Άλλη μια καινοτομία του NITRO R είναι η διπλή αντλία υδραυλικού "60 ECO" με παροχή 60 l/min στις 1.600 rpm. Επίσης όταν το υδραυλικό σύστημα  και οι παροχές του υδραυλικού δεν χρησιμοποιούνται τότε μια ειδική βαλβίδα διακόπτει τη παροχή του λαδιού και το επιστρέφει στη μετάδοση για  να μεγιστοποιηθεί η απόδοση του τρακτέρ.

Καμπίνα
Η καμπίνα του NITRO R είναι σχεδιασμένη για τις ημέρες με υψηλό φόρτο εργασίας, άνετη, με εργονομικό κάθισμα οδηγού και οροφή υψηλής ορατότητας. Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για απαράμιλλη οδηγική απόλαυση. Όλα τα χειριστήρια ομαδοποιούνται ανά λειτουργία και χρωματικό κωδικό και είναι τοποθετημένα γύρω από τον οδηγό ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης, για την πιο άμεση και αποτελεσματική λειτουργία. Η οθόνη του πίνακα οργάνων παρέχει στον οδηγό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την αποτελεσματική λειτουργία του τρακτέρ και τη μεγιστοποίηση της  παραγωγικότητας.

Οι ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί και το air condition, ο εξαερισμός και η θέρμανση διατηρούν το τέλειο κλίμα στο εσωτερικό της καμπίνας.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά                            Με την εγγύηση της...

του Νέου NITRO R                                 

                                                                              

 

 

 

 

Εγγύηση Προϊόντων

Σε όλα μας τα μηχανήματα παρέχουμε ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ όπως επίσης και πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά.

Από το 1977 στον τομέα της Εμπορίας Γεωργικών Μηχανημάτων

Ο Λογαριασμός μου

Επικοινωνία

  • 3χιλ. Ξάνθης - Κομότηνης
  • Email: pixida.florou@gmail.com
  • Τηλ.: 25410 26778 - 69770 39698

Χάρτης