elen

 

Από το 1977 στον τομέα
της Εμπορίας Γεωργικών
Μηχανημάτων

 x 

SPARK [120.4 - 190]

Το νέο Lamborghini Spark κάνει την εμφάνιση του φέρνοντας παράλληλα και την αιχμή στα τεχνικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων ελκυστήρων.

  • Νέος κινητήρας DEUTZ Common Rail Tier 4i
  • Με 4-κύλινδρους και 6-κύλινδρους κινητήρες (υπερτροφοδοτούμενους) turbo με intercooler
  • Κιβώτιο ταχυτήτων με Powershift τεσσάρων βαθμίδων
  • Μέγιστη ταχύτητα 50 km/h (περιορισμός λόγω νομοθεσίας 40km/h)
  • Ηλεκτρονικό οπίσθιο σύστημα ανύψωσης με ικανότητα μέχρι 9200kg
  • Ηλεκτροϋδραυλικά ελεγχόμενο κλείδωμα διαφορικού
  • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου

SPARK [120.4 - 190] SPARK [120.4 - 190] SPARK [120.4 - 190]


Το Lamborghini Spark διαθέτει  τους σύγχρονους, 4-κύλινδρους και 6-κύλινδρους κινητήρες με 118 - 193 ίππους, που αναπτύχθηκε για γεωργική χρήση και είναι σε θέση να συνδυάζει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου με υψηλή απόδοση κάθε φορά.  Με το υψηλής πίεσης Common Rail κινητήρα και turbo με intercooler, καταφέρνει και εξασφαλίζει σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ και ροπή. Η μονάδα  συνδυασμένης επανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR) και ο καταλύτης (DOC) μειώνει σημαντικά τα οξείδια του αζώτου (NOx) και σωματιδίων (PM). Το Lamborghini Spark χρησιμοποιεί ηλεκτρονική διαχείριση του κινητήρα με ένα σύστημα που διασφαλίζει τα μπεκ να τροφοδοτούνται με ακριβώς τη σωστή ποσότητα καυσίμου για να ταιριάξει στις επικρατούσες συνθήκες φορτίου, τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και την εξασφάλιση ότι ο κινητήρας ανταποκρίνεται άμεσα.

Η καμπίνα είναι απόλυτα ενταγμένη στο επιβλητικό  ύφος του ελκυστήρα στο σύνολό του.
Η καμπίνα είναι ευρύχωρη, άνετη και ελαφριά. Από τη θέση οδήγησης ο χειριστής απολαμβάνει τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, άριστο αερισμό, θέρμανση και κλιματισμό. Τα πανοραμικά, κυρτά παράθυρα εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ορατότητα με τη βέλτιστη θέα και στις τέσσερις πλευρές. Ακόμα και η χρήση εμπρόσθιου φορτωτή μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ο χειριστής να χάσει από τα μάτια του τα άκρα των δοντιών του φορτωτή. Οι θερμοκρασίες στην καμπίνα ρυθμίζονται ανάλογα με τις συνθήκες έξω, δημιουργώντας τον ιδανικό χώρο εργασίας. Το εσωτερικό είναι μια τέλεια αρμονία της εργονομίας και της ομορφιάς.

Η υποβοήθηση του συστήματος πέδησης (POWER Brake) εξασφαλίζει την ελάχιστη προσπάθεια που εφαρμόζεται από τον χειριστή. Όταν πατάτε το πεντάλ του φρένου θα παράγει μια άμεση, ισχυρή και ελεγχόμενη αντίδραση, χάρη στην εφεδρική πίεση μέσα στο υδραυλικό κύκλωμα.


Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα καινοτόμο σύστημα φρένων στάθμευσης που εξασφαλίζει ο ελκυστήρας να είναι πάντα ασφαλής και αποτελεσματικά ακινητοποιημένος. Όλες οι εκδόσεις μπορούν να εξοπλιστούν με το προαιρετικό SDD (Steering Double Displacement). Αυτό μειώνει τις στροφές του τιμονιού και σας επιτρέπει να εκτελέσετε γρήγορα ελιγμούς (π.χ.: με φορτωτή μπροστά ή σε αναστροφή).

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του                          Με την εγγύηση της...

                                                                    

Εγγύηση Προϊόντων

Σε όλα μας τα μηχανήματα παρέχουμε ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ όπως επίσης και πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά.

Από το 1977 στον τομέα της Εμπορίας Γεωργικών Μηχανημάτων

Ο Λογαριασμός μου

Επικοινωνία

  • 3χιλ. Ξάνθης - Κομότηνης
  • Email: pixida.florou@gmail.com
  • Τηλ.: 25410 26778 - 69770 39698

Χάρτης